Clona de Vertu Ferrari, made in China si ieftina

3.917 ori
<b>Clona de Vertu Ferrari, made in China si ieftina</b>Stim deja ca tara Olimpiadei de la Beijing, editia 2008 are o predispozitie pentru clone, si nu doar ale telefoanelor, ci in general pentru orice produs. Ati auzit cu siguranta de Meizu M8, copia fidela a lui iPhone si iata ca acum admiram o clona a lui...

Stim deja ca tara Olimpiadei de la Beijing, editia 2008 are o predispozitie pentru clone, si nu doar ale telefoanelor, ci in general pentru orice produs. Ati auzit cu siguranta de Meizu M8, copia fidela a lui iPhone si iata ca acum admiram o clona a lui Vertu Ferrari.

"Fratele geaman" al lui Vertu Ascent Ferrari opereaza in retele GSM si soseste cu un display de 1.8 inchi, cu o rezolutie de 220 x 176 pixeli, conector USB si o memorie interna de 128 MB. In plus, handsetul ofera suport pentru sonerii MP3 si functie MMS. In rest, banuim ca asemanarile cu orice Vertu se opresc la design, de vreme ce nu ne imaginam ca producatorul (anonim) ar fi optat pentru materiale scumpe si metale pretioase pentru carcasa terminalului.

In aceste conditii, nu putem sa nu ne intrebam cum o sa deosebim Vertu-ul din mana unei starlete romanesti de o clona chinezeasca. Acum ramane doar ca Mircea Badea sa desfiinteze si clona lui Vertu, dupa ce a facut acelasi lucru cu originalul, numindu-l o caramida inutila, cu ecran minuscul si cu mare potential de a se bloca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×