iPhone se lanseaza pe 11 iunie?

Autor:  | Publicat în:  Apple 730 ori
<b>iPhone se lanseaza pe 11 iunie?</b>Conform unor surse din interiorul Apple, Cingular (noul AT&T) au confirmat data de 11 iunie pentru lansarea oficiala a terminalului iPhone. Acest zvon nu a fost confirmat inca oficial, dar se pare ca vine de persoane sus-puse din cadrul Apple. Sa fie oare...

Conform unor surse din interiorul Apple, Cingular (noul AT&T) au confirmat data de 11 iunie pentru lansarea oficiala a terminalului iPhone.

Acest zvon nu a fost confirmat inca oficial, dar se pare ca vine de persoane sus-puse din cadrul Apple. Sa fie oare aceasta data o coincidenta avand in vedere ca pe 11 iunie este deschiderea Conferintei Mondiale a Developerilor Apple, unde se vor lansa numeroase noi terminale. In ultima vreme s-a vorbit mai mult despre Google si noile sale servicii pentru telefoanele mobile, iar aceasta anuntare a datei poate fi doar o miscare de marketing.

Se pare ca s-a asternut calmul asupra situatiei generate de procesele de "paternitate" pentru tehnologia inclusa in iPhone. Fara vesti despre gPhone, ne multumim cu aceasta data, probabil fictiva, sperand sa putem atinge si folosi noul terminal de la Apple. Mai ales in conditiile in care, Vodafone a incheiat un contract cu firma producatoare a iPhone si s-ar putea sa vedem telefonul pe piata mai repede decat credeam.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×