iPhone suporta acum apelare vocala

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.376 ori
<b>iPhone suporta acum apelare vocala</b>Cei care prefera apelarea vocala in locul celei standard vor fi incantati sa afle ca si Apple iPhone beneficiaza de aceasta functie. Aplicatia poarta numele de "Voice Dial for iPhone 1.0" si permite utilizatorilor de terminale Apple deblocate sa...

Cei care prefera apelarea vocala in locul celei standard vor fi incantati sa afle ca si Apple iPhone beneficiaza de aceasta functie. Aplicatia poarta numele de "Voice Dial for iPhone 1.0" si permite utilizatorilor de terminale Apple deblocate sa inregistreze segmente audio si sa le asocieze unor contacte din agenda.

Apoi va trebui doar sa repetati fraza sau cuvantul inregistrat pentru a apela o anumita persoana. Interesant este faptul ca aceste "taguri vocale" pot fi asociate si unor programe de pe iPhone, ceea ce inseamna ca Google Maps, Email sau Safari vor fi accesate imediat, rostind un singur cuvant. Pana si bookmarkurile din Safari pot fi deschise in acest mod.

Voice Dial for iPhone 1.0 nu este bazat pe o anumita limba si nu foloseste un dictionar sau vocabular, astfel ca avem de-a face cu un soft deschis tuturor. Dezavantajul acestui soft este probabil faptul ca el are un pret, 24.95 euro, iar oferta este limitata pana in februarie. Pentru a beneficia de apelare vocala, va trebui sa porniti Installer-ul pe un iPhone deblocat, sa apasati pe "Sources", apoi "Edit" si apoi "Add". Dupa asta va trebui sa scrieti adresa urmatoare, si veti beneficia de functia dorita.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×