iPhone-urile și iPad-urile interzise În Rusia de la 1 ianuarie 2015, din cauza lui iCloud

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.173 ori
<b>iPhone-urile și iPad-urile interzise În Rusia de la 1 ianuarie 2015, din cauza lui iCloud</b>Se pare că autoritățile din Rusia le-au pus gand rău produselor Apple, care ar urma să fie interzise de la 1 ianuarie 2015 în această țară. E vorba în special despre modele iPad și iPhone, vinovatul fiind aici iCloud. &nbsp; Noile legi din...

Se pare că autoritățile din Rusia le-au pus gand rău produselor Apple, care ar urma să fie interzise de la 1 ianuarie 2015 în această țară. E vorba în special despre modele iPad și iPhone, vinovatul fiind aici iCloud.

Noile legi din Rusia afirmă că gadgeturile care stochează informații personale ale cetățenilor ruși pe servere din afara Rusiei trebuie interzise. După cum știți, iCloud păstrează datele utilizatorilor pe servere din SUA și nu în Rusia. E greu de crezut că Apple va fi de acord să construiască servere în Rusia sau să își schimbe politicile special pentru aceste legi. Aparent noua lege se aplică la toate serviciile online, inclusiv magazinele, rețelele de socializare și altele.

încă nu e clar dacă e o interdicție la vânzare a produselor Apple, sau chiar și interdicția de a le utiliza pe cele aflate deja în posesia utilizatorilor. Din câte am înțeles furnizorii de servicii Internet ar putea bloca accesul la iCloud, iar retailerii ar putea opri și ei vânzarea de terminale iOS. Cum vi se pare această măsură?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×