Smartphone-urile cu 6 GB RAM sunt la vârful ierarhiei AnTuTu pe luna mai

2.690 ori
<b>Smartphone-urile cu 6 GB RAM sunt la vârful ierarhiei AnTuTu pe luna mai</b>În fiecare lună celebrul benchmark AnTuTu ne prezintă și un top al celor mai performante smartphone-uri, modele ce impresionează prin scoruri de peste 100.000 puncte. Tabelul din luna mai ne oferă surprize, aici regăsindu-se în principal smartphone-uri cu

În fiecare lună faimosul benchmark AnTuTu are o listă cu cele mai performante modele de telefoane publicată online. Pe luna mai avem o dominaţie interesantă, a handseturilor ce vin cu 6 GB RAM.

Încă de când iPhone 5s a trecut la procesor 64 bit în 2013 am ştiut că va exista o tendinţă de a face salturi spectaculoase în această zonă, iar mai nou se vorbeşte despre un Surface Phone cu 8 GB RAM. Anul trecut, la final de primăvară încă ne minunam că ZenFone 2 are 4 GB RAM, iar acum 6 GB RAM încep să devină o banalitate pe telefonul mobil.

În fine, revenind la AnTuTu, cele mai bine cotate modele din ultima lună sunt cele cu procesoare Snapdragon 820 şi 6 GB RAM, acestea fiind în top 3 spre exemplu. Pe primul loc e Vivo Xplay 5 Elite, cu 138.706 puncte, urmat îndeaproape de LeEco Max 2, cu 138.026 puncte şi apoi Lenovo Zuk Z2 Pro cu 136.853 puncte. Xiaomi Mi 5 se afla pe locul 4, dar el aduce doar 4 GB RAM.

Interesant de remarcat e că Lenovo Zuk Z2 Pro s-a strecurat pe podium, deşi are doar ecran Full HD. Evident Galaxy S7 Edge şi-a gasit loc în top, dar nu şi Galaxy S7 sau HTC 10, ceea ce ni se pare ciudat. În schimb se află aici LG G5 şi Huawei Honor V8, dar şi iPhone 6S şi iPhone SE. Nu ne aşteptam la schimbări prea mari ale topului în luna iunie, poate doar prin includerea lui OnePlus 3 în top.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×