eMAG introduce noi promoții la smartphone-uri; ofertă valabilă În perioada 4 - 10 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.164 ori
<b>eMAG introduce noi promoții la smartphone-uri; ofertă valabilă În perioada 4 - 10 noiembrie</b>Cu aproximativ 2 săptămâni înainte de marele eveniment de shopping intitulat Black Friday, iată că cei de la eMAG introduce începând de astăzi o nouă promoție valabilă în perioada 4 -10 noiembrie prin care smartphone-urile și tabletele din...

Cu aproximativ 2 săptămâni înainte de marele eveniment de shopping intitulat Black Friday, iată că cei de la eMAG introduce începând de astăzi o nouă promoție valabilă în perioada 4 -10 noiembrie prin care smartphone-urile și tabletele din ofertă primesc prețuri speciale, discount-urile fiind de până la 24%.

Printre smartphone-urile listate regăsim și modelul Acer Liquid Z5, terminal care poate fi acum achiziționat cu 24% reducere la un preț de doar 489 lei. Pentru această sumă vom primi un smartphone cu display TFT de 5 inch, un procesor dual-core de 1.3 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare, o cameră foto de 5 megapixeli și difuzoare stereo.

Huawei Ascend G6 la reducere

O altă ofertă interesantă este și smartphone-ul 4G Huawei Ascend G6, acesta fiind disponibil acum la prețul de 849 lei. Printre dotările acestuia regăsim un display TFT de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, o cameră foto de 8 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli.

LG G2 Mini la reducere

De asemenea, și LG G2 Mini poate fi o variantă foarte bună, terminalul fiind oferit acum la un preț de 899 lei. După cum bine știți, acesta păstrează design-ul lui LG G2, butoanele de volum/power fiind plasate pe spate. Pentru mai multe promoții puteți consulta ofera eMAG chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×