iPhone Users' Conference Romania in imagini si detalii

1.884 ori
<b>iPhone Users' Conference Romania in imagini si detalii</b>Ieri, 18 iulie, la ora 13 a avut loc iPhone Users' Conference Romania, organizat la Orange Concept Store, din Bucuresti de catre Boioglu, aka iPhone Man. Conferinta a cuprins 3 sectiuni: Developers' Keynotes, Q&A si Suport Tehnic pentru iPhone. In cadrul...

Ieri, 18 iulie, la ora 13 a avut loc iPhone Users' Conference Romania, organizat la Orange Concept Store, din Bucuresti de catre Boioglu, aka iPhone Man. Conferinta a cuprins 3 sectiuni: Developers' Keynotes, Q&A si Suport Tehnic pentru iPhone.

In cadrul acestui eveniment a fost asigurat streaming live, pe care l-ati putut urmari pe site-ul iPhoneforum.ro, multumita lui Adrian Boioglu. Printre vorbitori s-au numarat Alex Brie, dar si Tudor Moldovan, care a prezentat un material in legatura cu realizarea unei pagini Internet optimizata pentru iPhone si a anuntat ca Nokia depaseste iPhone in tara noastra, la capitolul accesare a paginilor web.

iPhone Users' Conference

Apoi, un reprezentant Orange a vorbit despre ofertele asociate lui iPhone 3G (nimic despre 3GS, inca) si au fost acordate 2 premii (cam slabe): un tricou boio.ro si o folie protectoare, ca urmare a unui concurs. Dupa aceea a venit momentul prezentarii aplicatiei Photodesk, de catre Robert Neagu, un soi de mini Photoshop pentru iPhone. De remarcat este faptul ca softul a fost creat intr-o saptamana, dupa job, iar el a fost initial refuzat de App Store, urmand totusi ca aplicatia sa fie disponibila prin acest magazin online in 2 saptamani.

iPhone Users' Conference

S-au atins si puncte spinoase la iPhone Users' Conference Romania, cum ar fi lipsa de Flash din browserul Safari, de pe iPhone, sau posturile TV Live, ce ar putea fi transmise prin Orange pe acest handset. Apoi s-a vorbit despre garantia terminalului produs de Apple, de ideea de buy back si de migrarea unor utilizatori Orange catre Vodafone.

iPhone Users' Conference

Mai multe informatii si video de la eveniment gasiti aici, si aici.

[Via: iPhoneforum.ro]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×