Xbox Live soseste pe Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.206 ori
<b>Xbox Live soseste pe Windows Mobile</b>Un oficial Microsoft, care se ocupa cu strategiile si dezvoltarea companiei a afirmat intr-un interviu recent ca Windows Mobile va integra atat servicii de social networking, cat si de gaming, in genul lui Xbox Live. Microsoft vrea sa integreze gamingul...

Un oficial Microsoft, care se ocupa cu strategiile si dezvoltarea companiei a afirmat intr-un interviu recent ca Windows Mobile va integra atat servicii de social networking, cat si de gaming, in genul lui Xbox Live.

Microsoft vrea sa integreze gamingul in platforma sa mobila, dupa ce a constatat ca iPhone-ul este un hit pe piata jocurilor, fiind practic o "consola" la fel de populara ca si PSP-ul. Totul va fi bazat pe celebrul serviciu de la Microsoft, Live, care integreaza Netflix, Facebook, Twitter si in curand si Project Natal si suport pentru experiente de gaming 1080p HD.

De-a lungul interviului a fost mentionata si dilema companiei: sa creeze propriul hardware, propriul telefon, extinzandu-se pe aceasta piata, sau sa continue sa dezvolte OS-ul Windows Mobile? Evident, oficialul a optat pentru varianta cu numarul 2, desi Microsoft are de mult in plan un telefon, asa-numitul proiect "Pink", sau faimosul Zune Phone.

[Via: Wmpoweurser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×