iPhone, vedeta 3GSM

1.040 ori
<b>iPhone, vedeta 3GSM</b>Apple va monopoliza atentia la 3GSM cu mult-asteptatul iPhone, telefonul-mp3 player al viitorului. Motorola, Nokia si Sony Ericsson pot doar sa invidieze succesul terminalului, desi au numeroase exponate de prezentat. Toata aceasta isterie se datoreaza in...

Apple va monopoliza atentia la 3GSM cu mult-asteptatul iPhone, telefonul-mp3 player al viitorului. Motorola, Nokia si Sony Ericsson pot doar sa invidieze succesul terminalului, desi au numeroase exponate de prezentat.

Toata aceasta isterie se datoreaza in special faptului ca Apple au tinut iPhone bine ascuns toate aceste luni si putini oameni au putut sa testeze terminalul. Nimeni nu isi poate da cu parerea in legatura cu un gadget daca nu il vede si nu il foloseste. Concurentii iPhone vor avea ocazia, datorita Congresului 3GSM sa gaseasca puncte slabe ale telefonului de la Apple sau sa "imprumute" feature-uri.

1300 de companii vor expune in acest an la 3GSM, iar cele mai asteptate produse ale telefoniei mobile sunt, dupa iPhone, Sony Ericsson W880i Walkman si Motorola KRZR K3. In conditiile in care doar angajatii Apple sau membri Cingular au putut vedea iPhone misterul planeaza inca asupra telefonului care a facut lumea sa fiarba inca dinainte de 3GSM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×