ZunePhone? Raspuns negativ de la Bill Gates

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 888 ori
<b>ZunePhone? Raspuns negativ de la Bill Gates</b>Speculatiile au inceput sa curga in legatura cu un eventual ZunePhone, mai ales acum inainte de 3GSM, cand toti spera la o surpriza placuta de la Microsoft. Totul a inceput pe 1 februarie 2007 cand CrunchGear au dezvaluit ca este posibil sa apara acest...

Speculatiile au inceput sa curga in legatura cu un eventual ZunePhone, mai ales acum inainte de 3GSM, cand toti spera la o surpriza placuta de la Microsoft.

Totul a inceput pe 1 februarie 2007 cand CrunchGear au dezvaluit ca este posibil sa apara acest Zune Phone. Toate site-urile au inceput sa speculeze, Gizmodo.com spunea pe 8 februarie ca Microsoft si-a patentat un gadget wireless, care putea fi chiar Zune Phone. Endadget au dovedit ca stirea anuntata in legatura cu patentul nu se confirma (10 februarie).

Apoi lovitura de gratie a fost data de Bill Gates care a declarat pentru Newsweek pe 10 februarie ca nu exista planuri pentru Zune Phone in viitorul apropiat. Cu Xbox si Zune, Microsoft a aratat ca se poate bate de la egal cu gigantii consolelor si ai playere-lor. De ce nu ar face la fel si in cazul mobilelor?

Desi afirma ca prefera sa produca software pentru terminalele mobile si nu telefoanele in sine, banuim ca vom vedea candva acest basm numit Zune Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×