Sony Ericsson se aliaza cu alti producatori

1.070 ori
<b>Sony Ericsson se aliaza cu alti producatori</b>Gigantul Sony Ericsson a decis sa colaboreze cu NTT DoCoMo, Renesas Technology, Fujitsu, Mitsubishi si Sharp pentru a produce un telefon de noua generatie, care va suporta HSDPA/W-CDMA (3G) si GSM/GRPS/EDGE (2G). Cele 6 companii au cazut de acord sa puna...

Gigantul Sony Ericsson a decis sa colaboreze cu NTT DoCoMo, Renesas Technology, Fujitsu, Mitsubishi si Sharp pentru a produce un telefon de noua generatie, care va suporta HSDPA/W-CDMA (3G) si GSM/GRPS/EDGE (2G).

Cele 6 companii au cazut de acord sa puna in aplicare acest proiect ce va da nastere unei platforme cu functii avansate pentru telefoanele cu 3G. Noua platforma va fi bazata pe SH-Mobile G3, un sistem cu un singur chip LSI care va avea un procesor cu suport HSDPA, 8/W-CDMA si GSM/GPRS/EDGE. De asemenea terminalul va avea functii multimedia de ultima ora si un design pe masura.

Terminalul va include software pentru functiile de baza, un sistem de operare sofisticat, cum ar fi Symbian, drivere si software comunicational. NTT DoCoMo si Renesas au produs deja SH-Mobile G1, un terminal de prima generatie de tip single-chip LSI, care deja a intrat in productia de masa. Modelul G2 va aparea in toamna lui 2007, fiind produs prin colaborarea celor 6 parti.

Care ar fi castigul acestei colaborari? Preturi mai mici, viteza crescuta a productiei si tehnologii de ultima ora impartasite intre expertii companiilor. Produsul final? Poate la 3GSM 2008.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×