iPhone versus Nintendo DS - cine va castiga?

1.555 ori
<b>iPhone versus Nintendo DS - cine va castiga?</b>Apple si jocurile sunt 2 notiuni care nu au multe in comun, dar se pare ca odata cu lansarea iminenta a aplicatiilor third party pentru iPhone, compania lui Steve Jobs va avea un cuvant de spus si in ce priveste jocurile. Va reusi experienta de gaming de...

Apple si jocurile sunt 2 notiuni care nu au multe in comun, dar se pare ca odata cu lansarea iminenta a aplicatiilor third party pentru iPhone, compania lui Steve Jobs va avea un cuvant de spus si in ce priveste jocurile. Va reusi experienta de gaming de pe iPhone sa se compare cu cea de pe DS? Aflam imediat.

Nintendo DS a fost lansat in 2004 si a devenit rapid cea mai populara consola portabila, cu vanzari de 70 de milioane de unitati. DS-ul suporta WiFi, incorporeaza display touch-sensitive si integreaza microfon, dotari pe care le are si iPhone-ul, astfel ca aceste terminale pot concura cu usurinta. Primele titluri serioase de pe iPhone nu au aparut inca, dar Electronic Arts si Sega si-au aratat implicarea in procesul de dezvoltare a jocurilor pentru iPhone.

Din pacate, acest terminal nu este in esenta o consola, cel putin nu in felul in care este Nintendo DS. E drept ca telefonul produs de Apple include un touchscreen si senzori de miscare, functii utile pentru jocuri, dar nu este cel mai comod terminal pe care sa te joci. Cei de la Nintendo au o experienta indelungata in domeniul jocurilor, iar recentul succes al consolei Wii demonstreaza ca acest producator stie sa concureze si sa depaseasca chiar si rivali ca Sony sau Microsoft. iPhone ramane in continuare doar un telefon si nu o consola, dar este posibil ca Apple sa lanseze si un device  destinat gamerilor, destul de curand.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×