Telefonul concept Intuit soseste cu un dual touchscreen

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.161 ori
<b>Telefonul concept Intuit soseste cu un dual touchscreen</b>In imaginea urmatoare puteti admira telefonul Intuit, un concept creat de catre Eddie Goh si un slider care soseste cu 2 touchscreen-uri, in loc de unul. Handsetul include si o camera de 5 megapixeli, iar forma sa aminteste de cea a unui HTC. Speram ca...

In imaginea urmatoare puteti admira telefonul Intuit, un concept creat de catre Eddie Goh si un slider care soseste cu 2 touchscreen-uri, in loc de unul.

Handsetul include si o camera de 5 megapixeli, iar forma sa aminteste de cea a unui HTC. Speram ca acest concept sa se materializeze destul de curand, desi suntem departe inca de moda dual-touchscreen. Cu cateva luni in urma si predictiile analistilor indicau ca vom vedea un alt telefon cu 2 touchscreen-uri, si anume iPhone 3G, dar acel model era doar un concept.

Este bizar ca un slider sa fie dual touchscreen, de vreme ce ne-am obisnuit ca mai toate conceptele cu 2 display-uri touchscreen sa includa fie cate un ecran pe fiecare parte, fie un display "rabatabil", care il acopera pe celalalt ca un strat protector. Exista evident si varianta "stil Nokia", cu touchscreen in partea superioara a terminalului si inca unul de dimensiuni mai mici, in partea inferioara, indeplinind rolul de keypad virtual. Care dintre aceste modele va triumfa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×