iPhone X iese la pensie! Apple are în plan oprirea producției sale și axarea pe noile modele ce vin în septembrie

2.037 ori
<b>iPhone X iese la pensie! Apple are în plan oprirea producției sale și axarea pe noile modele ce vin în septembrie</b>O veste inedită ajunge astăzi în mediul online, aceea că Apple ar avea de gând să oprească producția lui iPhone X chiar din acest an, motivul principal fiind acela al cererii mici din partea publicului. Alături de acest device va ieși la pensie și

Astăzi descoperim o veste inedită pe seama unui raport, aceea că Apple are în plan oprirea producției lui iPhone X în acest an, motivul principal fiind acela de a se axa pe noile modele iPhone ce vin în septembrie. Informația vine din partea analiștilor din cadrul companiei BlueFin Research care mai afirmă pe deasupra și faptul că viitoarele 3 iPhone-uri vor fi cunoscute sub următoarele denumiri: iPhone 9, iPhone 11 și iPhone 11 Plus.

Revenind însă la pensionarea lui iPhone X, o altă cauză pentru care s-ar fi decis oprirea producției sunt vânzările slabe înregistrate de către acest terminal, prețul de 999 dolari fiind o barieră majoră pentru acei consumatori care vor să aibă parte de cea mai nouă tehnologie mobilă Apple. 

Și iPhone SE va avea producția oprită în acest an, un telefon lansat în primăvara anului 2016 care nu prea își mai găsește locul în portofoliul din 2018. Analiștii companiei mai sus menționate afirmă că iPhone 11 Plus ar urma să îi satisfacă pe cei care se declarau dezamăgiți de diagonala relativ mică a lui iPhone X în raport cu ce oferă competiția, acest model fiind așteptat cu un ecran mai generos de 6.5 inch din câte am aflat pe seama speculațiilor din ultima vreme.

iPhone 9 va fi un soi de iPhone X de buget cu ecran LCD și dotări hardware de 2017, în vreme ce iPhone 11 și iPhone 11 Plus vor adopta panouri OLED. În cazul în care această oprire a producției lui iPhone X se adeverește, așteptați-vă la o creștere serioasă a prețurilor, telefonul devenind unul de colecție pentru fanii brandului din Cupertino.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×