iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone 9 au prețurile dezvăluite; Aflăm cât vor costa noile modele în Europa

2.227 ori
<b>iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone 9 au prețurile dezvăluite; Aflăm cât vor costa noile modele în Europa</b>Leak-urile asociate noilor modele iPhone nu se mai opresc în aceste zile și la doar câteva momente de la aflarea veștii că modelul de 6.5 inch ar putea debuta drept iPhone Xs Max iată că acum sosesc detalii și despre sumele la care vor fi vândute

Cu doar 6 zile rămase până la debutul noilor modele iPhone vedem cum leak-urile sosesc în număr din ce în ce mai mare în mediul online. Astfel la scurt timp de la aflarea veștii că cel mai mare telefon din noua serie și anume cel de 6.5 inch s-ar putea numi de fapt iPhone Xs Max, iată că acum vin și informații legate de prețurile pe care cele 3 noi smartphone-uri le vor purta pe piața din Germania.

Aparent aceste detalii sosesc din partea unor surse din Germania care au mai oferi informații precise în trecut. Așadar aflați în primul rând faptul că modelul iPhone de 6.1 inch cu ecran LCD va purta același preț la care debut iPhone 8 anul trecut. Asta înseamnă că smartphone-ul va costa 799 euro în varianta de bază cea cu 64 GB de stocare flash.

Prețuri iPhone 2018:

  • iPhone 9 (6.1 inch LCD) - 799 euro
  • iPhone Xs (5.8 inch OLED) - 909 euro
  • iPhone Xs Plus/Max (6.5 inch OLED) - 1149 eur

Următorul de pe listă, adică iPhone Xs cu diagonală de 5.8 inch și tehnologie OLED va fi vândut pentru suma de 909 euro, iar modelul de top cu ecran de 6.5 inch va costa 1149 euro. Cei care vor variantele de 256 GB vor mai scoate din buzunar extra 170 euro și aparent nu este exclusă posibilitatea ca Apple să lanseze configurații de 512 GB stocare pentru Xs și Xs Max. Dacă aceste sume se adeveresc sau nu aflăm pe 12 septembrie când este programat evenimentul de lansare!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×