iPhone Xs apare în fotografii hands on clare cu ore înainte de lansare

1.313 ori
<b>iPhone Xs apare în fotografii hands on clare cu ore înainte de lansare</b>Ne mai despart doar câteva ore de evenimentul Apple programat pentru ora 20:00 în această seară, conferință unde cap de afiș vor fi noile modele iPhone. În așteptarea lansării nu se putea fără alte câteva scăpări precum fotografiile de mai jos

Marea zi a evenimentului Apple este aici, 12 septembrie, iar diseară începând cu ora 20:00 Tim Cook şi ai săi urcă pe scenă pentru a ne fermeca cu o retorică deosebită şi poate cele mai multe produse hardware din istoria vreunei lansări. Cap de afiş este iPhone Xs, care a tot scăpat în ultima vreme, iar acum apare şi în câteva fotografii hands on.

iPhone XS

Până acum apărea mai degrabă în randări şi în imaginaţia noastră, eventual ceva machete sau acest video de prezentare. Acesta pare să fie chiar telefonul real, cel cu ecran OLED de 5.8 inch şi procesor Apple A12. Se pare că la capitolul design noul venit corespunde 1 la 1 cu iPhone X, având aceeaşi diagonală, breton şi în mare aceleaşi dimensiuni. Asta face şi scăparea actuală greu de confirmat sau infirmat.

iPhone XS

Avem doar cuvântul celui care a postat pe Weibo. Acest telefon ar trebui să aducă un upgrade pentru camere, cum am văzut de altfel la fiecare generaţie "S" de terminale Apple. Culmea e că fix acest detaliu nu a scăpat deloc până acum. Nu putem nici măcar garanţia rezoluţia camerelor în acest moment. Mă aştept să vedem noi moduri Portrait Lighting, eventual un Slow Motion la mai multe FPS-uri şi o scanare facială şi mai sigură.

iPhone XS

Apoi vine şi iPhone Xs Plus sau iPhone Xs Max, cu diagonală de 6.5 inch şi un iPhone mai ieftin de 6.1 inch cu ecran LCD, aşa numitul iPhone Xr sau Xc. Ne lămurim în câteva ore.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×