Precomenzile înregistrate pentru Apple Watch Series 4 depășesc așteptările inițiale ale companiei din Cupertino

763 ori
<b>Precomenzile înregistrate pentru Apple Watch Series 4 depășesc așteptările inițiale ale companiei din Cupertino</b>Începutul săptămânii ne aduce și informații despre programul de precomandă deschis de Apple pentru noile modele Watch Series 4, ceasuri inteligente care au impresionat publicul. Cea mai notabilă funcție este cea de senzor EKG care permite

În cadrul evenimentului de pe 12 septembrie cei de la Apple au anunțat și ceasul inteligent Watch Series 4, dispozitiv din zona purtabilelor care a impresionat atât invitații de la fața locului, cât și privitorii streamului live. A făcut asta datorită faptului că aduce upgrade-uri considerabile precum creșterea în diagonală, dar și integrarea unei soluții pentru realizarea de electrocardiograme.

Apple Watch 4

Precomenzile au început încă de vinerea trecută pentru acest ceas, iar astăzi potrivit informațiilor dezvăluite de către analistul Ming-Chi Kuo aflăm că cererea inițială a depășit așteptările celor de la Apple. Nu cunoaștem din păcate care a fost această așteptare inițială pentru precomenzile lui Watch 4, dar suntem informați că funcțiile inovative precum senzorul EKG i-au făcut pe clienți să cumpere device-ul în număr mare. 

Apple Watch 4

Ca un reminder aflați că ceasul sosește acum în variante de 40 mm și 44 mm, având ecran cu 30% mai mare comparativ cu generația anterioară și un procesor de nouă generație. Cei interesați pot opta fie pentru versiunea GPS, fie pentru cea LTE+GPS care poate fi utilizată doar în anumite țări unde operatorii oferă suport pentru e-SIM. De asemenea, funcția EKG va fi disponibilă doar utilizatorilor din SUA pentru început, acolo fiind obținută aprobarea din partea autorităților.

Prețurile practicate pentru Apple Watch 4 pe plan local pot fi consultate de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×