iPhone X disponibil de astăzi în rate prin intermediul Digi Mobil; Iată ce avans implică achiziția

10.657 ori
<b>iPhone X disponibil de astăzi în rate prin intermediul Digi Mobil; Iată ce avans implică achiziția</b>Săptămâna trecută v-am informat că operatorul Digi Mobil a adus la vânzare noi terminale mobile, printre acestea numărându-se și iPhone 8, respectiv iPhone X. În acel moment handset-urile nu erau incluse pe lista de modele disponibile în rate

Vă informam săptămâna trecută despre noutățile aduse de către Digi Mobil în oferta sa de smartphone-uri, printre produsele recent sosite numărându-se atât iPhone X, cât și iPhone 8. Astăzi descoperim și prezența dispozitivelor pe lista de modele disponibile spre achiziție în rate - o alternativă interesantă de luat în calcul pentru cei care nu au întreg bugetul pentru a-și cumpăra telefonul mult dorit.

Oferta telefoane Digi Mobil

Marele avantaj aici este că nu se precepe dobândă, singurele condiții fiind plata unui avans stabilit de operator și a contractării unui abonament de voce alături de telefon. Vedem că iPhone X în versiunea cu 64 GB se vinde la prețul de 5.599 lei, iar în situația în care vreți să îl achiziționați în rate veți avea de plată un avans de 1.639 lei și ulterior o rată lunară de 165 lei timp de 2 ani. Suma totală este de 5.599 lei datorită dobânzii zero.

iPhone X Digi

Pe de altă parte, în cazul achiziției lui iPhone 8 (64 GB) aveți de plată un avans de 775 lei și mai apoi 24 rate a câte 126 lei - totalul fiind de 3.799 lei. Digi Mobil colaborează cu ING pentru acest sistem de plăți și de aici puteți afla mai multe detalii, dar și descoperi ce alte telefoane mai pot fi cumpărate în rate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×