iPhone X Plus va afișa un UI similar celui de pe iPad atunci când se folosește modul landscape

742 ori
<b>iPhone X Plus va afișa un UI similar celui de pe iPad atunci când se folosește modul landscape</b>Pe final de zi descoperim un lucru foarte interesant legat de viitorul iPhone X Plus, cel mai mare telefon Apple din istorie, un produs care pe lângă o diagonală generoasă va aduce și câteva funcții software menite pentru o mai bună experiență

Pe lângă machete și tot soiul de fotografii asociate noilor modele iPhone ce vin în toamnă mai dăm din când în când și peste informații referitoare la funcțiile pe care aceste dispozitive le vor aduce la pachet. Astfel după ce recent aflam că sunt șanse să vedem și un model dual-SIM în acest an, iată că acum descoperim ceva despre iPhone X Plus - cel mai mare iPhone din istorie care se va axa și pe productivitate.

iPhone X Plus

În acest sens, Apple are în plan să aducă un UI special pentru acest dispozitiv atunci când se folosesc aplicații în mod landscape pe ecranul de 6.5 inch. Informația de față iese la iveală prin intermediul celui mai proaspăt beta iOS 12 și observăm pe seama unui emulator cum ecranul lui iPhone X Plus va afișa mai mult conținut în landscape comparativ cu ce încape pe un iPhone X clasic.

Avem un soi de UI similar cu cel oferit pe iPad unde ecranul se împarte în 2 casete pentru a afișa extra informații utile cum este cazul evenimentelor programate în calendar sau a întregii liste de mesaje atunci când ne aflăm în aplicația dedicată de mesagerie. Totodată, aflăm că rezoluția de 2688 x 1242 pixeli pentru acest iPhone X Plus a fost confirmată astăzi de către software-ul beta iOS 12. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×