iPhone 9 apare în randări detaliate; Iată cum se prezintă telefonul cu ecran LCD de 6.1 inch

1.412 ori
<b>iPhone 9 apare în randări detaliate; Iată cum se prezintă telefonul cu ecran LCD de 6.1 inch</b>Potrivit multor speculații din ultima vreme se pare că Apple va aduce în acest an pe piață două iPhone-uri cu panou OLED și un model mai de "buget" cu ecran IPS LCD de 6.1 inch. Am tot văzut randări pentru aceste dispozitive iar astăzi ne

Ultima lună ne-a adus și multe leak-uri asociate noilor iPhone-uri ce se pregătesc de lansare în luna septembrie, modele printre care se va număra și o variantă mai de "buget" echipată cu ecran IPS LCD de 6.1 inch în vreme ce celelalte două se vor bucura de calitatea unui ecran OLED. Astăzi îl mai vedem pe acest iPhone 9 de 6.1 inch reprezentat într-o serie de noi randări detaliate și comparat cu nimeni altul decât iPhone X.

iPhone 9

După cum se poate remarca, iPhone 9 va fi doar o variantă mai mare a lui iPhone X cu ceva schimbări la nivel hardware. Din față nu se observă vreo schimbare astfel că vom primi același ecran edge-to-edge cu decupaj în partea de sus care va găzdui soluția de autentificare facială Face ID.

iPhone 9

În spate sunt ceva diferențe, astfel că primim doar o singură cameră foto și nu un modul dual precum vor adopta celelalte două modele pregătite pentru lansare în toamnă. Pe seama zvonurilor mai aflăm și posibilitatea ca iPhone 9 să foloseasă o ramă din aluminiu și nu din oțel inoxidabil ca în cazul lui iPhone X. Avem sticlă în spate și teoretic ar trebui să primim și încărcare wireless, asta dacă Apple nu omite includerea sa cu scopul de a motiva publicul să cumpere variantele mai scumpe. 

Se vorbește și despre un încărcător de nouă generație pentru acest trio de iPhone-uri 2018, adaptor de 18W care va o încărcare mai rapidă în universul iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×