iPhone X Plus şi iPhone 9 apar în fața camerei sub formă de machete (Video Hands On)

1.081 ori
<b>iPhone X Plus şi iPhone 9 apar în fața camerei sub formă de machete (Video Hands On)</b>La scurt timp de la apariția unor fotografii reale cu machetele lui iPhone 9 și iPhone X Plus iată că ajunge online și un clip video cu aceste dispozitive menite pentru producătorii de huse și accesorii. Din câte putem vedea, ambele machete

Mai ţineţi minte fotografiile hands on cu machetele lui iPhone 9 şi iPhone X Plus? Ei bine, acele terminale revin, de această dată în faţa camerei şi într-un video hands on. Nu e sigur dacă e vorba de aceleaşi terminale, dar sunt şanse mari să fie aşa. Cum se explică fenomenul aflaţi mai jos.

În primul rând trebuie spus că producătorii de accesorii primesc dimensiunile de telefoane nelansate cu luni bune înainte de debut. Trebuie să semneze un NDA şi apoi să nu divulge nimic până la lansare. Problema e că ei scapă "porumbelul", uneori la o bere cu designeri şi jurnalişti şi aşa ajung dimensiunile la Steve Hemmerstoffer, jurnalist francez, care scria pentru nowheerelse.fr. 

El e cunoscut şi ca @OnLeaks  şi se ocupă cu următoarele: iar dimensiunile, le pune în softuri de editare 3D, se joacă cu fişiere CAD şi face randări. Apoi randează şi fişiere 3D şi scoate machete la o imprimantă 3D specială. Şi uite aşa ajungem în situaţia actuală, să ne uităm la iPhone X Plus şi iPhone 9 cu 2 luni înainte de lansare. Nu aflăm nimic cu adevărat nou, doar că mi se pare că machetele sunt cam masive şi butucănoase şi mai ales late. Se confirmă iarăşi camera singulară de pe iPhone 9, bretoanele de pe telefoane şi camera duală de pe iPhone X Plus.

Vedem un spate glossy, acoperit cu sticlă în varianta finală, dar şi rama din oţel inoxidabil. iPhone 9 va avea un ecran LCD de 6.1 inch şi ar urma să întârzie, sosind de abia în noiembrie din cauza unor probleme de producţie. iPhone X Plus va avea un ecran OLED de 6.5 inch şi va avea o cameră duală, plus dotări upgradate faţă de iPhone X. Tehnologia Face ID e la posturi.

Am aflat cu ocazia acestei scăpări că iPhone-ul cu ecran LCD va avea muchiile puţin mai groase decât modelul cu OLED. E ciudat că iPhone X2, al treilea handset din trio-ul 2018 nu a apărut în aceste scăpări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×