iPod Touch de aur pentru David Beckham

844 ori
<b>iPod Touch de aur pentru David Beckham</b>David Beckham, celebrul fotbalist britanic care a jucat la Real Madrid si a fost transferat in SUA a primit un cadou de la colegii sai de la nationala Marii Britanii un iPod Touch de aur. Gravat pe spatele sau se afla motivul acestui cadou: meciul cu...

David Beckham, celebrul fotbalist britanic care a jucat la Real Madrid si a fost transferat in SUA a primit un cadou de la colegii sai de la nationala Marii Britanii un iPod Touch de aur.

Gravat pe spatele sau se afla motivul acestui cadou: meciul cu numarul 100 al lui Beckham la nationala. Pe acelasi player se afla si emblema echipei britanice de fotbal si numele fotbalistului. De mentionat este faptul ca Beckham a primit varianta de 32 GB a lui iPod Touch, probabil pentru a avea destul spatiu de stocare pentru toate clipurile cu golurile sale.  Oare vom vedea vreun fotbalist roman premiat astfel la meciul sau aniversar?

Un iPod Touch de aur este un cadou destul de inspirat si des intalnit in lumea starurilor, impreuna cu iPhone-uri de aur, sau alte handseturi impodobite cu diamante. Se pare ca brandul Apple este atat de puternic, incat a intrat si in lumea fotbalului, iPod Touch-ul din imaginea de mai sus fiind o adevarata "medalie", daca luam in calcul cantitatea de aur cu care a fost poleit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×