Noi schițe cu iPhone 7 Plus confirmă renunțarea la jack-ul audio și optarea pentru un senzor foto dual

1.468 ori
<b>Noi schițe cu iPhone 7 Plus confirmă renunțarea la jack-ul audio și optarea pentru un senzor foto dual</b>Cu toate că până la debutul oficial al lui iPhone 7 mai avem de așteptat câteva luni bune, iată că leak-urile sunt prezente încă de pe acum în mediul online. Un astfel de material ajunge astăzi pe web, imagine ce pare a ne prezenta schița lui iPhone 7

Deși până la debutul noii generații iPhone mai avem de așteptat luni bune, zvonurile și leak-urile sunt prezente în mediul online încă de pe acum. Astăzi avem ocazia să aruncăm o privire asupra unei așa-zise schițe pentru modelul iPhone 7 Plus ce ar urma să fie superior versiunii standard la câteva capitole.

Această schiță ajunsă pe web ne confirmă renunțarea la jack-ul audio, dar și prezența unui modul foto dual - un trend în plină expansiune la ora actuală. De asemenea, vedem și faptul că design-ul nu suferă prea multe modificări comparativ cu modelul anterior, fiind vorba doar despre mici elemente adăugate de către gigantul din Cupertino. 

Ce lipsesc din această imagine par a fi benzile din plastic pentru conectvitate aflate în mod normal pe spate, lucru ce ne-ar putea sugera că Apple a reușit să vină cu o abordare diferite pentru implementarea acestora direct în carcasă. Este încă devreme să tragem concluzii, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm luna august - perioadă în care cel mai probabil vom întâlni fotografii cu design-ul final ales pentru iPhone 7. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×