Noi schițe cu iPhone 7 Plus confirmă renunțarea la jack-ul audio și optarea pentru un senzor foto dual

1.447 ori
<b>Noi schițe cu iPhone 7 Plus confirmă renunțarea la jack-ul audio și optarea pentru un senzor foto dual</b>Cu toate că până la debutul oficial al lui iPhone 7 mai avem de așteptat câteva luni bune, iată că leak-urile sunt prezente încă de pe acum în mediul online. Un astfel de material ajunge astăzi pe web, imagine ce pare a ne prezenta schița lui iPhone 7

Deși până la debutul noii generații iPhone mai avem de așteptat luni bune, zvonurile și leak-urile sunt prezente în mediul online încă de pe acum. Astăzi avem ocazia să aruncăm o privire asupra unei așa-zise schițe pentru modelul iPhone 7 Plus ce ar urma să fie superior versiunii standard la câteva capitole.

Această schiță ajunsă pe web ne confirmă renunțarea la jack-ul audio, dar și prezența unui modul foto dual - un trend în plină expansiune la ora actuală. De asemenea, vedem și faptul că design-ul nu suferă prea multe modificări comparativ cu modelul anterior, fiind vorba doar despre mici elemente adăugate de către gigantul din Cupertino. 

Ce lipsesc din această imagine par a fi benzile din plastic pentru conectvitate aflate în mod normal pe spate, lucru ce ne-ar putea sugera că Apple a reușit să vină cu o abordare diferite pentru implementarea acestora direct în carcasă. Este încă devreme să tragem concluzii, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm luna august - perioadă în care cel mai probabil vom întâlni fotografii cu design-ul final ales pentru iPhone 7. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×