Ironia Nokia la adresa lui iPhone 5C a devenit cel mai retweetuit tweet al unui brand mare!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.304 ori
<b>Ironia Nokia la adresa lui iPhone 5C a devenit cel mai retweetuit tweet al unui brand mare!</b>Printre cele mai populare comentarii la adresa Apple cu ocazia lansării lui iPhone 5C a fost cel Nokia în care mulțumește Apple pentru că le-a copiat strategia. E vorba despre ideea unor terminale cu carcasa din plastic colorată. &nbsp; Ironia a...

Printre cele mai populare comentarii la adresa Apple cu ocazia lansării lui iPhone 5C a fost cel Nokia în care mulțumește Apple pentru că le-a copiat strategia. E vorba despre ideea unor terminale cu carcasa din plastic colorată.

Ironia a venit pe Twitter, fiind generat astfel tweetul cel mai retweetuit al unui brand mare de până acum. Acel tweet a strâns deja peste 38.000 de retweeturi și peste 9900 de Favorite-uri. Nokia UK este responsabilă cu mențiunea "imitația e cea mai bună formă de a flata", cu referire la Apple. Acest simplu tweet a devenit chiar mai viral decât cel al biscuiților Oreo, care a fost postat în timpul picajului de curent de la Superbowl, menționând că poți mânca biscuiți și pe întuneric.

Evident, nu garantăm că Nokia va râde la urmă, ci mai degrabă Apple, iPhone 5c urmând să vândă într-o lună mai mult decât Nokia tot anul, dacă îmi permiteți o estimare. Totuși dacă ne gândim puțin sunt sigur că mai găsim de-a lungul istoriei recente o companie care a produs telefoane colorate cu carcasa din plastic... și nu doar Nokia.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×