Oppo N1 va fi un terminal dual boot, cu Android standard și CyanogenMod

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.280 ori
<b>Oppo N1 va fi un terminal dual boot, cu Android standard și CyanogenMod</b>Se pare că Oppo și CyanogenMod au o relație strânsă, de vreme ce Steve Kondik, creierul din spatele Cyanogen a apărut în cele mai nou teaser trailer pentru Oppo N1. în cazul în care nu știați ne pregătim pentru o lansare a handsetului mâine,...

Se pare că Oppo și CyanogenMod au o relație strânsă, de vreme ce Steve Kondik, creierul din spatele Cyanogen a apărut în cele mai nou teaser trailer pentru Oppo N1. în cazul în care nu știați ne pregătim pentru o lansare a handsetului mâine, 23 septembrie.

în această săptămână am aflat și că Cyanogen se va transforma într-o companie, după ce primit finanțare de 7 milioane de dolari. Revenind la Oppo N1, acest telefon va veni cu funcție dual boot, fie în varianta Android customizata de Oppo, fie în CyanogenMod. Se pare că Cyanogen ar încerca să obțină aprobarea pentru a include și serviciile și aplicațiile Google standard pe terminal.

Dacă nu sunteți familiarizați cu CyanogenMod, aflați că serviciile Google nu sunt preinstalate pe acest ROM. Procesul e simplu, dar e nevoie de un flashing special după ce CyanogenMod e instalat. Se discută chiar despre certificarea lui CyanogenMod și aprobarea sa de către Google, deci e posibill ca pe 23 septembrie să vedem și lucruri mai interesante decât Oppo N1, la nivel de software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×