Jailbreak (Redsn0w) pentru iOS 4.2.1 acum disponibil pe toate terminalele iOS, În varianta beta

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.362 ori
<b>Jailbreak (Redsn0w) pentru iOS 4.2.1 acum disponibil pe toate terminalele iOS, În varianta beta</b>Dacă sunteți posesorul unui iPad, iPod touch sau iPhone 4, veți primi un cadou din partea hackerilor, sub forma unui jailbreak Redsn0w (Monte) pentru iOS 4.2.1. Aceasta este practic versiunea beta a lui Redsn0w 0.9.7b1 pentru iOS 4.2.1. Vești rele...

Dacă sunteți posesorul unui iPad, iPod touch sau iPhone 4, veți primi un cadou din partea hackerilor, sub forma unui jailbreak Redsn0w (Monte) pentru iOS 4.2.1. Aceasta este practic versiunea beta a lui Redsn0w 0.9.7b1 pentru iOS 4.2.1. Vești rele pentru Steve Jobs și ai lui, nu-i așa?

Rețineți că acest jailbreak nu este încă disponibil pentru tot publicul, iar echipa din spatele său (iPhone Dev Team) avertizează ar putea apărea probleme și ar fi bine să faceți un backup înainte de a folosi acest beta. în plus, funcția Bluetooth va fi compromisă de acest Redsn0w, dar partea bună a noului jailbreak este că funcționează pe orice terminal Apple.

Ar fi bine să așteptați totuși versiunea finală a lui Monte, pentru a scăpa de buguri și probleme, dar dacă sunteți destul de pricepuți cu un iPhone sau iPad, vă puteți încerca norocul cu acest beta. Bănuim că în maxim o săptămână vom avea și o variantă mai bună.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×