Jason Statham va juca într-un spot TV pentru LG G5; Reclama debutează pe 1 aprilie

Autor:  | Publicat în:  LG 662 ori
<b>Jason Statham va juca într-un spot TV pentru LG G5; Reclama debutează pe 1 aprilie</b>Faimosul actor britanic Jason Statham va deveni imaginea LG G5, prin intermediul unui spot TV care va debuta zilele viitoare. Reclama e regizata de către Fredrik Bond, cunoscut pentru campaniile globale ale unor branduri multinaţionale. &nbsp;...

Faimosul actor britanic Jason Statham va deveni imaginea LG G5, prin intermediul unui spot TV care va debuta zilele viitoare. Reclama e regizata de către Fredrik Bond, cunoscut pentru campaniile globale ale unor branduri multinaţionale.

Deocamdată avem un teaser pe pagina de Facebook LG, care îl prezintă pe Statham deghizat în ceea ce pare a fi o bătrână la un restaurant. De fapt va fi genul acela de reclamă în care avem zeci de persoanaje, dar toate sunt Statham, ca o reclamă Heineken celebră din ultimii ani. Actorul britanic va apărea probabil folosind toate modulele celebre ale terminalului, inclusiv cel muzical HiFi sau cel foto.

Spotul e produs în Los Angeles, cu aportul agenţiei de creaţie Energy BBDO şi îl vede pe Jason folosind LG G5 "în moduri distractive", aşa cum ni se promite oficial. De remarcat faptul că LG se axează extrem de mult pe cuvântul distracţie, pentru că recent şi şeful LG a afirmat că nu îi pasă de clasamente, ci de modul în care publicul se poate distra cu noile sale produse.

Fiind o reclamă lansată de ziua păcălelilor ne aşteptam să râdem copios, sau măcar să zâmbim larg.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×