Jocuri PlayStation acum pe tabletele ASUS, tableta Wikipad și multe alte terminale!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.551 ori
<b>Jocuri PlayStation acum pe tabletele ASUS, tableta Wikipad și multe alte terminale!</b>Sony a anunțat ieri detalii despre serviciul său PlayStation Mobile, care oferă jocuri pe terminalele Android. Cu câteva săptămâni în urma aflam că seria de telefoane HTC One va avea parte de jocuri clasice PlayStation, primind certificarea...

Sony a anunțat ieri detalii despre serviciul său PlayStation Mobile, care oferă jocuri pe terminalele Android. Cu câteva săptămâni în urma aflam că seria de telefoane HTC One va avea parte de jocuri clasice PlayStation, primind certificarea pentru acestea. Acum aflăm că și ASUS și tableta de gaming Wikipad au aceleași beneficii.

în plus, PlayStation Mobile va suporta conturile PSN, cele cu care descărcați jocuri pe PlayStation 3 și PS Vita. Se pare că acum puteți cumpăra un joc pe Xperia S de exemplu și să îl jucați pe PS Vita fără să plătiți de două ori. Cu adevărat surprinzător e faptul că veți putea să salvați jocuri în cloud și să continuați să vă jucați de unde ați rămas pe altă tableta sau telefon. Au fost confirmate și câteva jocuri pentru lansare: Super Crate Box, Aqua Kitty, Samurai Beatdown, Passing Time, BeatSlider și Flick Hockey.

Jocuri PlayStation acum pe tabletele ASUS, tableta Wikipad

Imaginați-vă o să sesiune de gaming PlayStation pe tabletele quad core ASUS, continuată apoi pe un telefon HTC One X și apoi pe PS Vita. Ce mă interesează la acest capitol e dacă persoanele care se joacă pe Android vor putea juca în multiplayer cu cei de pe PS3 sau PS Vita. Deocamdată acest aspect nu e cunoscut, dar sper să fie disponibilă această funcție.

PlayStation

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×