Nokia și Microsoft anunța oficial un eveniment Windows Phone pentru 5 septembrie

1.007 ori
<b>Nokia și Microsoft anunța oficial un eveniment Windows Phone pentru 5 septembrie</b>Nokia și Microsoft au planuri pentru dată de 5 septembrie, când vor face o prezentare la New York legată de Windows Phone. E vorba cel mai probabil de anunțarea oficială a noilor telefoane WP8 ale companiei finlandeze și probabil și de debutul...

Nokia și Microsoft au planuri pentru dată de 5 septembrie, când vor face o prezentare la New York legată de Windows Phone. E vorba cel mai probabil de anunțarea oficială a noilor telefoane WP8 ale companiei finlandeze și probabil și de debutul actualizări la WP7.8 pentru terminalele compatibile.

Invitațiile au început deja să fie trimise către jurnaliști și 5 septembrie este și debutul lui Nokia World, ceea ce înseamnă că aceasta nu e o coincidență. Au tot existat zvonuri că vom asista la un debut al modelelor Lumia cu noul Windows Phone la început de septembrie, deși inițial se speculase pe seama datei de 7 septembrie, mai degrabă decât 5. Observați că invitația din imaginea de mai sus menționează și Nokia Maps, deci e posibil să vedem și o evoluție a acestui serviciu.

Să fi venit momentul lansării unui prim terminal Windows Phone cu camera PureView? Va mai recicla Nokia designul lui N9? Sunteți gata de un prim Nokia dual core, sau chiar quad core? Toate acestea își vor afla răspuns peste câteva săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×