Sony lansează ceasul inteligent FES Watch U; terminal cu display e-ink ce este subiectul unei campanii de crowdfunding

1.074 ori
<b>Sony lansează ceasul inteligent FES Watch U; terminal cu display e-ink ce este subiectul unei campanii de crowdfunding</b>În urmă cu aproximativ un an japonezii de la Sony lansau pe piață un smartwatch ceva mai diferit, model numit FES Watch și vândut pe piața japoneză. Acesta adopta atât un display e-ink, cât și o brățară cu aceeași tehnologie ce permitea utilizatorilor să

În luna decembrie a anului trecut, japonezii de la Sony veneau cu o abordare ceva mai diferită de smartwatch. Vorbim despre modelul FES Watch ce aducea atât un display e-ink, cât și o curea specială ce se baza pe un panou similar cu această tehnologie. Utilizatorii puteam astfel alege dintr-o serie de teme prestabilite ce schimbau atât afișajul de pe ecranul circular, dar și fundalul de pe cureaua ceasului.

Sony FES Watch U

Acum este vremea să facem cunoștiință cu succesorul său numit Sony FES Watch U, un terminal care ne oferă din start astfel de 12 teme speciale pentru a schimba look-ul ceasului nostru. Trecerea de la un template la un altul se face prin simpla apăsare a unui buton, iar pe viitor utilizatorii vor putea stoca până la 24 teme odată ce dezvoltatorii se vor pune pe treabă și crea noi astfel de design-uri.

Smartwatch-ul se conectează acum la smartphone, oferă certificare IPX5 / IPX7 pentru rezistență la apă și praf, iar bateria sa promite o autonomie de până la 3 săptămâni în modul standby. Sony FES Watch vine pe negru, argintiu și alb, iar compania dorește ca inițial să constate dacă publicul este interesat de achiziția sa. În acest scop este demarată campanie de crowdfunding pentru a strânge suma de 195.000 dolari.

Până în acest moment au fost strânși 58.000 dolari din suma totală, iar campania va mai rula preț de încă alte 37 zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×