Jocurile de pe terminalele Android, controlate de un Nintendo Wiimote (Video)

1.358 ori
<b>Jocurile de pe terminalele Android, controlate de un Nintendo Wiimote (Video)</b>Asteptam de mult timp o astfel de inovatie, dar iat-o disponibila de abia acum, datorita genialilor hackeri de la XDA Developers. Putem in sfarsit folosi un joystick Nintendo Wiimote pentru a controla un joc de pe un telefon mobil, modelul in cauza fiind...

Asteptam de mult timp o astfel de inovatie, dar iat-o disponibila de abia acum, datorita genialilor hackeri de la XDA Developers. Putem in sfarsit folosi un joystick Nintendo Wiimote pentru a controla un joc de pe un telefon mobil, modelul in cauza fiind Nexus One, prezentat in clipul de mai jos:

Utilizatorul XDA pikipirs este responsabil cu acest hack, el creand o aplicatie de control a jocurilor via Wiimote, deocamdata fara suport si pentru Nunchuck. Jocul din clipul de mai sus este Donkey Kong Country, care ruleaza pe un Google Nexus One, dar inainte de a testa aplicatia necesara, ar trebui sa aruncati o privire pe XDA, pentru a afla si care sunt contraindicatiile.

Se pare ca numeroase terminale HTC se vor comporta ciudat dupa ce vor rula acest soft. Totusi, problemele de compatibilitate si stabilitate ar trebui eliminate in urmatoarea versiune a aplicatiei, astfel ca ar trebui sa asteptati o varianta mai stabila.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×