Motorola Flipout, un telefon patrat care ruleaza Android 2.1

13.727 ori
<b>Motorola Flipout, un telefon patrat care ruleaza Android 2.1</b>Telefoanele de forma patrata sunt ultima moda in randul adolescentilor care pana mai ieri erau indragostiti de Sidekick. Dupa ce Nokia a lansat un astfel de terminal, modelul Twist, iar LG i-a calcat pe urme cu modelele Lotus si Elite, iata ca si Motorola...

Telefoanele de forma patrata sunt ultima moda in randul adolescentilor care pana mai ieri erau indragostiti de Sidekick. Dupa ce Nokia a lansat un astfel de terminal, modelul Twist, iar LG i-a calcat pe urme cu modelele Lotus si Elite, iata ca si Motorola face acelasi lucru cu handsetul Flipout.

Acest telefon ruleaza Android 2.1 si foloseste faimoasa interfata MOTOBLUR, cu accent pe functiile de socializare online. Lista de specificatii a lui Motorola Flipout include o camera de 3.1 megapixeli, o tastatura QWERTY, un display de 2.8 inchi, 512 MB ROM si 256 MB RAM. Terminalul foloseste si un GPS si procesor de 700 MHz.

Moto Flipout va debuta in SUA in luna iunie, prin intermediul operatorului AT&T, cel mai probabil, dar noi il asteptam cu nerabdare in Europa, asta daca publicul de pe Batranul Continent gusta un astfel de design.

Motorola Flipout

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×