Jony Ive a avut ultima zi la Apple, dispare din organigramă încheind o eră de design inspirat

1.747 ori
<b>Jony Ive a avut ultima zi la Apple, dispare din organigramă încheind o eră de design inspirat</b>În această vară am avut un breaking news uriaş, care spunea că Jony Ive pleacă de la Apple. Legendarul designer de produs ar fi fost nemulţumit de lipsa de interes a lui Tim Cook şi vrea provocări noi. Azi aflăm că

În această vară am avut un breaking news uriaş, care spunea că Jony Ive pleacă de la Apple. Legendarul designer de produs ar fi fost nemulţumit de lipsa de interes a lui Tim Cook şi vrea provocări noi. Azi aflăm că designerul a avut deja ultima zi la Apple şi a dispărut din organigrama companiei.

Jony Ive se alătura companiei Apple în 1992 şi a condus echipa de designeri din 1996 până în 2019. Insiderii afirmă că Jony Ive a renunţat să mai contribuie la sarcinile de design, pentru că avea şi alte funcţii şi a fost prea distras de realizarea noului sediu şi campus Apple. E un fel de "adio, dar rămân cu tine", pentru că Jony Ive şi-a creat o companie de design, LoveFrom, care are contract cu Apple.

Diferenţa e că acum Ive poate lucra şi cu alte companii, poate chiar cu Tesla să îi repare hidosul Cybertruck. Jony Ive colaborează cu un alt designer inspirat şi apreciat, Marc Newson. Cei doi au lucrat împreună la Apple Watch, la un inel cu diamante şi chiar la un brad de Crăciun. Ive şi Newson au criticat de multe ori designul automobilelor din ziua de azi, deci poate ne vor surprinde cu vreun Apple Car într-o bună zi.

Jony Ive este un britanic în vârstă de 52 de ani, care a fost un bun prieten al lui Steve Jobs şi a avut o chimie aparte cu fostul CEO Apple. Ive a primit numeroase brevete, premii, distincţii şi recunoaşteri ale meritelor sale. A primit un ordin de cavaler britanic şi în 2004 era numit de BBC drept cel mai influent om din cultura britanică. Este omul din spatele lui iPhone, Apple Watch, iPad şi iPod, dar şi al campusului Apple Park.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×