Jurnal de bord MWC 2014, ziua 7: Show-ul dă semne că este pe sfârșite

Autor:  | Publicat în:  MWC 582 ori
<b>Jurnal de bord MWC 2014, ziua 7: Show-ul dă semne că este pe sfârșite</b>încă o nouă zi în Barcelona, încă o zi la MWC. Ca de obicei, m-am trezit devreme pentru a ajunge din dimp la centrul de presă de unde am trimis niște materiale video hands-on din ziua precedentă. Imediat după, m-am îndreptat spre interviul HTC...

încă o nouă zi în Barcelona, încă o zi la MWC. Ca de obicei, m-am trezit devreme pentru a ajunge din dimp la centrul de presă de unde am trimis niște materiale video hands-on din ziua precedentă. Imediat după, m-am îndreptat spre interviul HTC cu dl. Graham Wheeler, director al departamentului Commercialisation Product Management.

Așa cum era programat, interviul a început la ora stabilită, dar cu toate acestea nu prea mi-a plăcut modul de răspuns la întrebările adresate. Raspunsurile în cauză au fost destul de vagi și nu se axau pe ideile centrale ale întrebărilor puse de mine.

Standul HP

Mai apoi, au urmat câteva hands on-uri la telefoane și tablete, iar standul HP mi-a atras destul de mult atenția prin aceste categorii de produse. De asemenea, nici tabletele Acer nu arătau foarte rău, dar cu toate acestea, Padfone-urile Asus mi s-au părut cea mai bună opțiune.

Jurnal de bord MWC 2014, ziua 7: Show-ul dă semne că este pe sfârșite

Un lucru pe care l-am remarcat la toți expozanții, este faptul că tehnologia este cam la același nivel, singurul capitol la care există concurența este prețul. Un alt lucru pe care l-am apreciat a fost sinceritatea reprezentantului HP, pe care l-am întrebat de ce modelul Slate 7 este mai ieftin decât Slate 6, având în vedere că Slate 7 este mai mare. Acesta mi-a răspuns că acest lucru se întâmpla datorită faptului că pe segmentul lui Slate 7 concurența are un astfel de preț și chiar dacă fizic este mai scump să produci modelul Slate 7 decât Slate 6, totuși nu poți veni pe piață cu un preț care să te scoată din competiție.

Jurnal de bord MWC 2014, ziua 7: Show-ul dă semne că este pe sfârșite

Totodată, ziua de astăzi a fost și momentul în care mi-am dat seama de ceva la care nu m-am gândit până acum, și anume că pentru mine telefonul ideal are display-ul de 5 inch. Astăzi pe lângă echipamentul video, am avut cu mine și pedometrul, device care mi-a arătat câți pași și câte calorii am ars pe parcursul zilei.

Jurnal de bord MWC 2014, ziua 7: Show-ul dă semne că este pe sfârșite

Am reușit să fac nici mai mult nici mai puțin decât 24344 pași, 17,7 km și 1125 de calorii arse. Aștept cu nerăbdare statistica pentru ultima zi de târg. Astăzi am început să mă plimb prin târg căutând lucruri interesante, având în vedere că am terminat cu hands on-urile pentru telefoane. Am găsit cel mai mic telefon, care este de fapt un ceas ce rulează Android.

Jurnal de bord MWC 2014, ziua 7: Show-ul dă semne că este pe sfârșite

Pe lângă aceste device-uri, am dat atât de cel mai subțire telefon, cât și de cel mai gros telefon. E interesant să vezi cum oamenii dezvoltă tehnologia în toate direcțiile și cum toate au o aplicabilitate și chiar succes. Un alt telefon care mi s-a părut interesant, a fost cel cu 2 ecrane, câte unul pe fiecare parte.

Jurnal de bord MWC 2014, ziua 7: Show-ul dă semne că este pe sfârșite

Deși Mobile World Congress este cu siguranță locul în care orice pasionat de gadget-uri și-ar dori să se afle, oboseala a început să își simtă prezența după numai 2 zile petrecute pe culoarele MWC 2014. Un ultim device care mi s-a părut interesant a fost un telefon fără difuzor care se bazează pe vibrația creată de ecranul terminalului, ce se poate auzi chiar și în cel mai zgomotos ambient.

Mâine mă aștept să fie o zi destul de monotonă, ținând cont de faptul că mai toți expozanții nu au răbdare să stea până la închidere și poți avea surpriza să găsești standuri aproape goale imediat după prânz. Vom vedea ce lucruri interesante mai găsim mâine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×