Kids Phone HW-01G, un nou telefon pentru copii anunțat de operatorul japonez NTT DoCoMo

Autor:  | Publicat în:  NTT Docomo 1.425 ori
<b>Kids Phone HW-01G, un nou telefon pentru copii anunțat de operatorul japonez NTT DoCoMo</b>în aceste zile în care de la grădiniță copiii primesc în mână un iPhone, e bine să vedem că în Japonia mai există și feature phone-uri pentru cei mici. Un exemplu este modelul Kids Phone HW-01G, lansat de către operatorul NTT DoCoMo. &nbsp;...

în aceste zile în care de la grădiniță copiii primesc în mână un iPhone, e bine să vedem că în Japonia mai există și feature phone-uri pentru cei mici. Un exemplu este modelul Kids Phone HW-01G, lansat de către operatorul NTT DoCoMo.

E vorba aici despre un handset care e rezistent la apă și praf și care poate notifica părinții atunci când nivelul bateriei scade. Ei pot căuta și localiză copilul imediat și vor primi SMS-uri cu privire la statutul telefonului. Handsetul măsoară 16.8 mm în grosime, cântărește 89 de grame și vine cu o baterie modestă de 900 mAh. El pare o jucărie și este fabricat din plastic colorat în albastru, roz sau galben.

Kids Phone HW-01G, un nou telefon pentru copii anunțat de operatorul japonez NTT DoCoMo

Acest model are un display QVGA non touch de 2 inch și un mic accesoriu amuzant atașat. Terminalul are puține butoane, mai toate fiind în zona frontală, sub ecran. Din câte văd nu are și aplicații instalate și nici urmă de jocuri. El este mai degrabă un walkie talkie cu functiide telefon, dacă mă întrebați pe mine. Bateria să asigura 530 de ore de standby și până la 240 de minute de convorbiri.

Kids Phone HW-01G, un nou telefon pentru copii anunțat de operatorul japonez NTT DoCoMo

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×