Kruger&Matz Drive, un smartphone dual-sim cu baterie de 4000 mAh ce este disponibil prin rețeaua de magazine Selgros la un preț de sub 600 lei!

8.300 ori
<b>Kruger&Matz Drive, un smartphone dual-sim cu baterie de 4000 mAh ce este disponibil prin rețeaua de magazine Selgros la un preț de sub 600 lei!</b>De curând, prin intermediul unei postări de pe forumul Mobilissimo.ro am aflat despre existența unui smartphone cu adevărat potent la capitolul baterie. Acesta se numește Kruger&Matz Drive și este disponibil în acest moment prin intermediul...

De curând, prin intermediul unei postări de pe forumul Mobilissimo.ro am aflat despre existența unui smartphone cu adevărat potent la capitolul baterie. Acesta se numește Kruger&Matz Drive și este disponibil în acest moment prin intermediul rețelei de magazine Selgros la un preț de 599 lei.

Aflați că Kruger&Matz este o companie specializată în oferirea de soluții audio, dar care are în portofoliu și o serie de smartphone-uri, respectiv tablete. Dispozitivul despre care vă vorbeam, și anume Kruger&Matz Drive vine cu un display IPS de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto de 5 megapixeli și slot dual-sim.

Kruger&Matz Drive

Totodată, acesta dispune de o baterie de 4000 mAh, unitate ce promite o autonomie de până la 750 ore în modul standby și o durată de viață a bateriei în modul convorbire de până la 40 ore. Deși terminalul excelează la capitolul baterie, grosimea terminalului are de suferit, în acest caz fiind vorba de o talie de 13 mm. Puteți achiziționa smartphone-ul Kruget&Matz Drive prin intermediul magazinelor Selgros la prețul de 599 lei.

Mulțumim pentru pont lui Alex Toma!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×