iPad Mini 16 GB WiFi disponibil prin intermediul Altex și Mediagalaxy la prețul de 999 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.589 ori
<b>iPad Mini 16 GB WiFi disponibil prin intermediul Altex și Mediagalaxy la prețul de 999 lei</b>în cursul acestei zile, prin intermediul unui cititor fidel am aflat despre un produs ce beneficiază de o reducere consistentă, și anume iPad Mini în varianta cu WiFi și 16 GB de stocare. Acesta este disponibil la prețul de 999 lei atât prin...

în cursul acestei zile, prin intermediul unui cititor fidel am aflat despre un produs ce beneficiază de o reducere consistentă, și anume iPad Mini în varianta cu WiFi și 16 GB de stocare. Acesta este disponibil la prețul de 999 lei atât prin intermediul Altex, cât și prin rețeaua de magazine Mediagalaxy.

iPad Mini dispune de un display IPS LED de 7.9 inch cu rezoluție 1024x768 pixeli, un procesor dual-core Apple A5, 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră foto secundară de 1.2 megapixeli.

iPad Mini 16 GB WiFi disponibil prin intermediul Altex și Mediagalaxy la prețul de 999 lei

De asemenea, iPad Mini vine la pachet cu iOS 7, Bluetooth 4.0, WiFi și o baterie Li-Polymer ce promite o autonomie de până la 10 ore. Printre aplicațiile regăsite pe aceste device se numără Game Center, Music, iTunes sau iBooks.

Prețuri:

Mulțumim pentru pont lui Gabriel!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×