Kwilt este o nouă aplicație pentru iOS menită să Îți aducă toate fotografiile Într-un singur loc

740 ori
<b>Kwilt este o nouă aplicație pentru iOS menită să Îți aducă toate fotografiile Într-un singur loc</b>Dacă momentan vă aflați în căutarea unei aplicații care să vă păstreze toate fotografiile din telefon și de pe rețelele sociale într-un singur loc, atunci răspunsul ar putea veni de la aplicația numită Kwilt, aceasta fiind disponibilă în...

Dacă momentan vă aflați în căutarea unei aplicații care să vă păstreze toate fotografiile din telefon și de pe rețelele sociale într-un singur loc, atunci răspunsul ar putea veni de la aplicația numită Kwilt, aceasta fiind disponibilă în versiunea beta pentru terminalele ce rulează iOS.

Astfel, odată cu instalarea acestei aplicații ne vom putea regăsi toate fotografiile de pe Instagram, Flickr, Dropbox, Facebook, sau din alte medii de stocare, într-un singur loc în cadrul aplicației, lucru ce se poate dovedi util în cazul în care nu dorim să rătăcim unele imagini.

Kwilt este acum disponibilă prin intermediul site-ului oficial chiar aici în versiunea pre-release și este compatibilă cu iPhone-uri, iPad-uri sau iPod-uri ce rulează minim iOS 7. Se așteaptă ca versiunea finală să fie lansată în App Store începând cu data de 11 noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×