Google lansează aplicația Motion Stills pentru iOS; software ce transformă fotografiile Live în animații GIF

1.088 ori
<b>Google lansează aplicația Motion Stills pentru iOS; software ce transformă fotografiile Live în animații GIF</b>Deja nu mai este deloc inedit faptul că cei de la Google lansează și aplicații pentru platforma iOS. Un asemenea software este prezentat chiar astăzi sub denumirea de Motion Stills - aplicație ce va transforma fotografiile Live în animații GIF gata

Cei de la Google anunță astăzi lansarea unei noi aplicații pentru platforma iOS, software denumit Motion Stills. Principalul feature oferit aici este acela de a transforma fotografiile Live realizate cu iPhone-ul din dotare, în animații GIF gata pregătite pentru a fi împărtășite cu prietenii prin intermediul rețelelor de socializare.

Aplicația include și câteva tehnologii regăsite în Google Photos, cum este cazul funcției de stabilizare video și a celei de auto-creare a fișierelor GIF dintr-o serie de fotografii realizate în rafală. După cum puteți vedea mai jos, aplicația este capabilă să izolele obiectul aflat în prim-plan, mișcarea urmând să fie aplicată doar norilor și valurilor în acest caz. 

Util este și faptul că aplicația poate funcționa fără o conexiune activă de date. Aflați că Motion Stills sosește într-un pachet de 22.1 MB și că limba română se numără printre cele disponibile încă din primul release. Pentru a rula aplicația va trebui ca smartphone-ul vostru să ruleze minim iOS 9.0. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×