Moto G4 Play completează trio-ul de smartphone-uri Lenovo; vine la un preț de doar 150 dolari

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.233 ori
<b>Moto G4 Play completează trio-ul de smartphone-uri Lenovo; vine la un preț de doar 150 dolari</b>Lenovo ne-a suprins astăzi odată cu lansarea a unui trio de smartphone-uri printre care regăsim modelele Moto G4, Moto G4 Plus, și Moto G4 Play. Acesta din urmă este și cel mai accesibil membru din gama de față, smartphone ce ne oferă 2 GB memorie RAM,

Deși ne așteptam ca astăzi să vedem doar două smartphone-uri lansate de către compania chineză Lenovo, iată că există și un al treilea produs pe lângă modelele Moto G4, respectiv Moto G4 Plus. Vorbim despre Moto G4 Play, telefon din zona entry-level ce este comercializat pentru doar 150 dolari.

În schimbul acestei sume, vom primi un smartphone cu display HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 și chip grafic Adreno 306. Este inclusă o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și deschidere f/2.2, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli. Urmând exemplul Apple, și Lenovo introduce aici tehnologia Display Flash prin care ecranul se va ilumina puternic pentru a recrea efectul de bliț.

Pachetul hardware mai include 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB și suport dual-SIM (nano-SIM + micro-SIM). Moto G4 Play sosește cu o baterie de 2800 mAh la interior, oferind totodată și tehnologia de încărcare rapidă, cu mențiunea că încărcătorul se va comercializa separat.

Ce trebuie să mai știți, este că telefonul dispune și de certificare pentru rezistență la stropi de apă. Lenovo Moto G4 Play rulează sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow, iar la prima vedere putem spune că prețul este cu siguranță atractiv în raport cu specificațiile oferite. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×