La bac se copiaza si cu telefonul mobil, curand si cu mini-proiectoare?

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.223 ori
<b>La bac se copiaza si cu telefonul mobil, curand si cu mini-proiectoare?</b>Fiindca ne aflam in plin bacalaureat, nu putem sa nu amintim si de metodele high-tech de a copia, folosite de tineri in aceasta perioada. Fie ca e vorba de telefoane mobile si handsfree-uri sau de fotocopii ale cursurilor, elevii stau bine la acest...

Fiindca ne aflam in plin bacalaureat, nu putem sa nu amintim si de metodele high-tech de a copia, folosite de tineri in aceasta perioada. Fie ca e vorba de telefoane mobile si handsfree-uri sau de fotocopii ale cursurilor, elevii stau bine la acest capitol. Sunt oare profesorii pregatiti pentru a-i prinde?

In conditiile in care cartile cu rezolvari isi fac aparitia la nici o zi dupa afisarea subiectelor pe Internet, este extrem de usor sa ai pe cineva care sa-ti dicteze prin telefonul mobil cu handsfree, folosind lista de rezolvari. Headseturile wireless sunt acum la mare cautare, de vreme ce profesorii au inceput sa inteleaga ca firul ce iese din hainele elevului nu-i de bun augur.

Ce te faci cand si profesorul a intrat pe Mobilissimo, a citit acest articol, si stie ca exista un gadget care detecteaza telefoanele mobile, chiar si ascunse in haine, ghiozdane sau in orice alta parte? Mai sunt la moda si cartile lasate in toalete, care vor fi apoi "vizitate" de catre elevi, sau clasicele copiute, daca va este teama sa riscati cu telefonul mobil. Totusi, profesorii nu ii pot perchezitiona pe elevi, pentru le descoperi telefoanele, cel putin nu inca.

Oare viitorul ii va vedea pe tineri folosind un mini-proiector ca acest model LG, pentru a trece cu brio "examenul de maturitate"?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×