Lansarea comercială a lui HTC One M9 amânată din cauza unor probleme software

898 ori
<b>Lansarea comercială a lui HTC One M9 amânată din cauza unor probleme software</b>După ce aseară ni se reconfirma faptul că noul HTC One M9 are probleme cu chipul Snapdragon 810, procesor ce cauzează &icirc;ncălzirea excesivă a device-ului (peste 55 grade), astăzi aflăm că producătorul taiwanez a decis să am&acirc;ne...

După ce aseară ni se reconfirma faptul că noul HTC One M9 are probleme cu chipul Snapdragon 810, procesor ce cauzează încălzirea excesivă a device-ului (peste 55 grade), astăzi aflăm că producătorul taiwanez a decis să amâne lansarea comercială a noului său flagship pe seama unor probleme software.

Ni se dezvăluie că HTC lucrează în aceste momente pentru o nouă versiune software astfel încă telefonul să fie disponibil cât mai curând pe piața taiwaneză. Astfel, ne-am putea aștepta a debutul comercial să aibă loc peste câteva zile, fiind sugerată o dată estimativă de 20 martie pentru livrarea modelului cu 32 GB.

Cât despre versiunea de 64 GB, se pare că doritorii vor avea și mai mult de așteptat întrucât acest model are parte de o eroare la procesul de boot. Dacă ne amintim, anul trecut HTC One M8 a fost lansat comercial chiar în aceeași zi cu anunțul oficial din Londra, lansarea dovedindu-se a fi una de succes.

Rămâne să vedem dacă HTC va reuși să rezolve problemele prin intermediul unui nou pachet software, lucru ce este cam greu de realizat ținând cont de faptul că hardware-ul este cel vinovat. Cum vedeți situația celor de la HTC pe viitor luând în considerare aceste aspecte?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×