Actualizarea la OxygenOS 3.2.0 pentru OnePlus 3 este suspendată pe seama unor probleme apărute la instalare

1.129 ori
<b>Actualizarea la OxygenOS 3.2.0 pentru OnePlus 3 este suspendată pe seama unor probleme apărute la instalare</b>Numeroși utilizatori de OnePlus 3 au semnalat problemele avute cu smartphone-ul din dotare în ceea ce privește administrarea memoriei RAM, motiv pentru care compania a oferit la scurt timp și o actualizare ce venea să rezolve această problemă. Totuși,

Chiar ieri vă informam că smartphone-ul OnePlus 3 a început să primească actualizarea la OxygenOS 3.2.0 - update menit să rezolve nemulțumirile utilizatorilor cu privire la administrarea memoriei RAM. Deși sosirea acestuia a fost foarte așteptată de către public, iată că producătorul se vede nevoit a suspenda actualizarea în cauză pe fondul unor probleme întâmpinate de utilizatori la instalarea pachetului software. 

Potrivit informațiilor aflate, OnePlus lucrează în acest moment la identificarea acestei erori ce cauzează probleme pe timpul instalării noii versiuni OxygenOS, urmând ca ulterior distribuirea pachetului software să fie reluată. Vă amintim că OxygenOS 3.2.0 aduce și o calitate audio îmbunătățită, modul sRGB, un pachet de iconuri custom, dar și îmbunătățiri pentru funcționalitatea camerei foto.

Telefonul de față costă 399 euro pe site-ul oficial OnePlus, și ne oferă un display Full HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 6 GB memorie RAM și 64 GB de stocare. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli, un scanner de amprente și o baterie de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×