Laptop, tabletă, cameră și telefon simultan - acesta este Fujitsu Lifebook 2013

3.433 ori
<b>Laptop, tabletă, cameră și telefon simultan - acesta este Fujitsu Lifebook 2013</b>Mai țineți minte conceptul de telefon modular HTC Tube? Ei bine imaginați-vă aceeași idee aplicată în cazul unui laptop. Dacă Tube era introdus într-o tabletă după modelul lui ASUS PadFone, ei bine laptopul Fujitsu Lifebook 2013 poate găzdui...

Mai țineți minte conceptul de telefon modular HTC Tube? Ei bine imaginați-vă aceeași idee aplicată în cazul unui laptop. Dacă Tube era introdus într-o tabletă după modelul lui ASUS PadFone, ei bine laptopul Fujitsu Lifebook 2013 poate găzdui atât o cameră digitală, cât și un handset și o tabletă.

Din păcate acest device este doar un concept, unul foarte original realizat de către Prashant Chandra. Designerul și-a imaginat un laptop cu o cameră în partea din spate a display-ului, această cameră fiind detașabila și utilizabila separat. în partea inferioară a acestui laptop putem introduce într-un slot special un smartphone, care va conține memoria internă și procesorul acestui hibrid. Cireașă de pe tort este tableta, care va fi atașată cu 16 pini laptopului și va servi drept tastatura virtuală.

Fiecare dintre aceste device-uri aduce o contribuție, atât prin memorie, cât și prin funcții unice. Imaginați-vă cât de ușor se realizează transferul de date între aceste gadgeturi și imaginați-vă că nu va mai fi nevoie să mai cumpărați vreodată alt telefon/camera/tableta, deoarece aici aveți tot ce vă trebuie. Bănuiesc că tableta poate fi folosită și ca un touchpad de mari dimensiuni pentru a desena și pentru a afișa controale de gaming și a face jocurile mai plăcut de jucat. Pot spune cu mâna pe inimă că acest laptop este o alternativă excelentă pentru orice MacBook, ba chiar mai mult de atât, elimina complet orice nevoie de a folosi orice alt PC.

Laptop, tabletă, cameră și telefon simultan - acesta este Fujitsu Lifebook 2013

Laptop, tabletă, cameră și telefon simultan - acesta este Fujitsu Lifebook 2013

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×