MWC 2012 are o aplicație augmented reality de la Junaio

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.211 ori
<b>MWC 2012 are o aplicație augmented reality de la Junaio</b>Celebrul Mobile World Congress 2012 care începe la finalul lunii viitoare are acum și o aplicație tip augmented reality, creată de către junaio. Folosind acest soft puteți să descoperiți ce se întâmplă la standul fiecărei companii prezente în...

Celebrul Mobile World Congress 2012 care începe la finalul lunii viitoare are acum și o aplicație tip augmented reality, creată de către junaio. Folosind acest soft puteți să descoperiți ce se întâmplă la standul fiecărei companii prezente în Barcelona. Spre exemplu, noi cei de la Mobilissimo care ne vom afla la MWC vom putea găsi mai ușor un punct fierbinte al evenimentului, pur și simplu îndreptând telefonul în dreapta sau stânga.

Pe ecran vor apărea punctele de interes și indicații, informații și detalii în timp real, datorită tehnologiei augmented reality. Puteți naviga la 360 de grade și vă veți orienta foarte ușor, folosind aceasta aplicație. Există și varianta interacțiunii cu un afiș 3D al MWC, tot folosind un telefon compatibil și astfel veți vedea cum posterul "prinde viață" pe ecranul smartphone-ului. și CES 2012 a avut propria aplicație, dar nu a fost una prea atractivă sau detaliată și în nici un caz nu avea augmented reality.

Din câte am înțeles în acest an, evenimentul de la Barcelona va pune mare accent pe această tehnologie, dar și pe produse de nouă generație de la Samsung, Sony Ericsson, HTC, Motorola și LG. Vom fi acolo aducându-vă experiențe hands on cu cele mai noi terminale, exact cum am făcut și anul trecut!

MWC 2012 are o aplicație augmented reality de la Junaio

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×