Lara Croft, acum si pe telefonul mobil, in Tomb Raider Anniversary

1.274 ori
<b>Lara Croft, acum si pe telefonul mobil, in Tomb Raider Anniversary</b>Eidos, una dintre cele mai mari companii din industria jocurilor a confirmat astazi ca va lansa jocul Lara Croft Tomb Raider: Anniversary in varianta sa mobila in decembrie. Sarbatorind 10 de ani existenta a franchizei Tomb Raider, Lara Croft va fi...

Eidos, una dintre cele mai mari companii din industria jocurilor a confirmat astazi ca va lansa jocul Lara Croft Tomb Raider: Anniversary in varianta sa mobila in decembrie.

Sarbatorind 10 de ani existenta a franchizei Tomb Raider, Lara Croft va fi protagonista unei noi aventuri, care o va purta o locuri familiare si care au legatura cu trecutul sau. Inspirat din primele 3 jocuri Tomb Raider pentru telefonul mobil, Anniversary pastreaza elementele care au facut titlurile originale printre cele mai bune la vremea lor. Jocul include toate puzzle-urile, actiune si posibilitatea de a explora pe care v-ati fi dorit-o, plus o grafica adaptata noilor terminale.

Lara Croft Tomb Raider Anniversary, in varianta sa mobila a fost creat de catre FinBlabe, un studio britanic de developeri. Acesta este si titlul cu care compania debuteaza in industria jocurilor, anuntandu-se a fi un hit. Jocul include 15 nivele de actiune, care va vor pune in dificultate din cauza capcanelor prezente la tot pasul, cum ar fi gropi cu tarusi ascutiti, ziduri de foc plus inamici mortali. Vor exista 4 moduri de joc pentru toate handseturile care suporta acest nou titlu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×