Samsung lanseaza telefonul dual SIM W629

3.027 ori
<b>Samsung lanseaza telefonul dual SIM W629</b>Samsung W629 este un terminal mobil dual SIM, care la ora actuala este prezent in cadrul showului PT EXPOCOMM China 2007. Noul model va functiona in retele GSM si CDMA simultan, un feature ideal pentru oamenii de afaceri, care au mereu apeluri in...

Samsung W629 este un terminal mobil dual SIM, care la ora actuala este prezent in cadrul showului PT EXPOCOMM China 2007.

Noul model va functiona in retele GSM si CDMA simultan, un feature ideal pentru oamenii de afaceri, care au mereu apeluri in asteptare. Telefonul soseste cu o husa de piele si include un display QVGA TFT LCD, o camera de 3 megapixeli, un headset Bluetooth si numeroase optiuni in ce priveste limba folosita (inclusiv engleza, chineza si coreeana). Samsung W629 va fi disponibil in China catre sfarsitul acestui an si va sosi in Europa probabil anul viitor, la un pret inca neanuntat.

Pana acum telefoanele cu optiunea dual SIM proveneau de la companii anonime din China si erau vandute in Romania mai mult sau mai putin legal. Iata ca si Samsung abordeaza acum piata dual SIM, realizand potentialul acestui feature. Aceasta miscarea va fi probabil urmata de initiative similare din partea celorlalti producatori asiatici, cum ar fi LG, dar si din partea gigantului Nokia, care ar da lovitura cu siguranta cu un low-end care poate “gazdui” 2 cartele SIM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×