Lava Iris 5500, un nou telefon din India cu ecran HD de 5.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 1.250 ori
<b>Lava Iris 5500, un nou telefon din India cu ecran HD de 5.5 inch</b>Compania indiană Lava tocmai a anunțat un nou phablet, sub numele de Iris 550Q. Acest device vine cu un ecran de 5.5 inch, un IPS 720p și poate fi admirat mai jos. &nbsp; Avem de-a face cu un smartphone cu un design inedit în zona camerei, după cum...

Compania indiană Lava tocmai a anunțat un nou phablet, sub numele de Iris 550Q. Acest device vine cu un ecran de 5.5 inch, un IPS 720p și poate fi admirat mai jos.

Avem de-a face cu un smartphone cu un design inedit în zona camerei, după cum se poate vedea. Handsetul dispune de un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și Android 4.2 Jelly Bean Drept OS. în plus, Lava oferă la pachet și o husă de tip flip cover complet gratuit. Alte dotări includ 4 GB memorie internă, un slot microSD cu suport pentru până la 32 GB extra, iar în spate se afla o cameră de 8 megapixeli cu BSI.

Camera e capabilă de captură video Full HD, iar sub capacul înlăturabil se afla o baterie de 2600 mAh. Producătorul acestui model promite până la 10 ore de convorbiri 2G pe acest device, ceea ce trebuie să recunosc că nu sună prea impresionant. Lava Iris 550Q costă 217 dolari și mă întreb oare cât timp va mai trece până ce brandurile indiene Micromax și Lava vor ajunge și la noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×