HTC lansează oficial modelul entry-level Desire 316 pe piața din China

Autor:  | Publicat în:  HTC 773 ori
<b>HTC lansează oficial modelul entry-level Desire 316 pe piața din China</b>Văzut anterior într-o serie de imagini alături de HTC Desire 516, iată că noul smartphone entry-level al companiei taiwaneze, și anume Desire 316, tocmai a fost lansat oficial pentru piața din China. &nbsp; Printre dotările lui HTC Desire 316...

Văzut anterior într-o serie de imagini alături de HTC Desire 516, iată că noul smartphone entry-level al companiei taiwaneze, și anume Desire 316, tocmai a fost lansat oficial pentru piața din China.

Printre dotările lui HTC Desire 316 remarcăm prezența unui display qHD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 200 tactat la 1.2 GHz, 512 MB RAM, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră foto secundară VGA.

De asemenea, telefonul mai vine cu 4 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD și cu o baterie de 1950 mAh ce ar trebui să asigure o autonomie destul de bună. Rămâne de văzut dacă cei de la HTC vor lansa și o variantă internațională a device-ului, sau se vor rezuma pe vânzarea produsului doar pe piața chineză.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×