Lava Iris X8 este un nou telefon octa core lansat În India, cu design de iPhone și preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 1.197 ori
<b>Lava Iris X8 este un nou telefon octa core lansat În India, cu design de iPhone și preț accesibil</b>Lava a lansat în India un nou telefon midrange cu preț accesibil, pe numele său Iris X8. Acest smartphone amintește de un iPhone 5 la capitolul design și vine cu un procesor octa core. &nbsp; Lava Iris X8 costă doar 145 de dolari, vine pe alb sau...

Lava a lansat în India un nou telefon midrange cu preț accesibil, pe numele său Iris X8. Acest smartphone amintește de un iPhone 5 la capitolul design și vine cu un procesor octa core.

Lava Iris X8 costă doar 145 de dolari, vine pe alb sau negru și măsoară 8.6 mm în grosime. El cântărește 160 de grame și folosește două sloturi SIM, cu suport pentru smart swap. Astfel, utilizatorul va putea schimba cartelele din mers fără probleme. Dotările acestui model nu sună deloc rău și includ 16 GB stocare, 2 GB RAM și slot microsD.

Lava Iris X8

Avem la bord și o baterie de 2500 mAh, HSPA+, USB OTG și un procesor octa core Mediatek de 1.4 GHz. în plus, handsetul integrează un ecran HD de 5 inch și rulează Android 4.4 KitKat, cu promisiunea unei actualizări la Lollipop. în spate se află o cameră de 8 MP cu blitz LED, iar în zona frontală una de 3 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×